Tegenwoordig zien we ze steeds vaker in verschillende interieurs: een prachtige industriële tafel. Dat begrijpen we ook maar al te goed. Een industriële tafel geeft niet alleen een ‘vintage’ vibe, maar is ook nog eerst hartstikke sterk. Vindustrial bied je nog een bijkomend voordeel. Al onze industriële tafels zijn namelijk uniek.

Industriele eikenhouten tafel

Industriële tafel

Zou een authentieke tafel prachtig in je interieur staan? Vindustrial biedt diverse vintage tafels aan voor een scherpe prijs. Alle tafels zijn eerder gebruikt en wij hebben ze weer volledig authentiek gemaakt. Alle industriële tafels zijn gemaakt van sterke en robuuste materialen waardoor ze levenslang meegaan. Ook is het een echte eyecatcher voor in je interieur. Laat je persoonlijkheid terugkomen met een industriële tafel van Vindustrial!

Uniek aanbod industriële tafels Vindustrial

Ons aanbod is uniek, want van ieder exemplaar is er slechts een op voorraad. Zo bestel je een prachtige industriële tafel die niemand anders heeft. Dat betekent wel dat je er snel bij moet zijn om een teleurstelling te voorkomen. Alle industriële of antieke tafels zijn voorzien van afmetingen, zodat je precies kunt zien of de gewenste tafel in je interieur past.

Industriële tafel bestellen

Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Je bent altijd welkom om je gewenste industriële tafel in onze winkel te bekijken en op te halen. Binnen de Benelux kan Vindustrial je bestelling ook thuis afleveren. Kleinere producten (minder dan 30 kg) verzenden we met pakketpost. Woon je niet in de Benelux en wil je toch een authentieke industriële tafel? Wij kunnen eventueel ook wereldwijd verzenden. Kies zelf jouw verzendmethode bij je online aankoop. Naast industriële of antieke tafels kun je ook andere producten bij ons bestellen. Denk hierbij aan werkbanken, kasten, banken en decoratiemateriaal.

Heb je nog een vraag over een product of wil je ons graag spreken? Neem dan contact met ons op.